BARBUDA! #6: MALE BONDING + FURA

























poster by daniel novakovic

BARBUDA! #6: MALE BONDING (UK) + FURA
Dissabte 22 de gener, 22:30, Teatre d'Alaró

El grup d'agitació cultural Barbuda! presenta el concert a Mallorca dels britànics MALE BONDING. Trio de "punk grunge post-Lost" (sí?) que ha protagonitzat un dels debuts més rampants del garage contemporani. El seu LP "Nothing Hurts", publicat per Sub Pop, ha estat un dels més celebrats de 2010. I com que es van conèixer treballant a una botiga de discos, ens cauen encara millor. S'ha dit que recorden a l'època dels Nirvana, Dinosaur JR i Hüsker Dü (fíjate tú). El seu ritme de taquicàrdia rock (saludable per l'esperit jove) els hi ha donat dret a fer surf a l'onada dels californians No Age i Abe Vigoda. Van passar gust col·laborant amb les Vivian Girls.

Male Bonding van actuar al mes de desembre al Primavera Club, a Madriz i a Barcelona i ho faran també al mes de maig al Primavera Sound 2011. Dissabte 22 de gener, Male Bonding actuen al Teatre d'Alaró, auditori reformat i disfressat de festa high school, fora cadires i rock and roll.

El 6è acte de Barbuda! s'obrirà a les 22:30h amb el concert de FURA, grup mallorquí de postrock matemàtic i atmosfèric. S'han editat un EP, "Mustela Putorius" que podeu descarregar-vos al seu bandcamp i adquirir en format físic i palpable el dia del concert.

Entrada:
10€ anticipada a la pelu on millor ens retallen la barba:
Perruqueria PELFECTE (C/Guixers 13, Palma)
13€ a taquilla



Peludament vostra,
Barbuda!
moltbarbuda@gmail.com