Emilio José



























fotos de Mar Ordóñez

Emilio José en Es Baluard.

"Barbuda! muito uh uh ah ah
e pouco uh uh uh uh ah"

25/06/10

Emilio José. Oé, oé, oé.


"Papá, que viene Emilio José".



"¿Emilio José? Yo vendré. Ese hombre sí que canta canciones agradables a los tímpanos. Siempre me lo pongo en el YU-TUF".








"Wow. Pero no es ESE Emilio José. Es OTRO Emilio José. Es ESTE Emilio José".








"!La repanocha! Me mola el nuevo Emilio José. ASISTIRÉ".




"Vale, papá, vente a Emilio José. Pero procura no decir en mi presencia ni LA REPANOCHA, ni ME MOLA, ni ASISTIRÉ".






___________

Barbuda # 2
____________


EMILIO JOSÉ (live) / avui divendres 25 de juny a partir de les 22h/ pati exterior del museu es baluard de palma / sense pagar un euríbor

Barbuda! #2 Emilio José

Barbuda! presenta:

EMILIO JOSÉ en es Baluard
Divendres 25 de juny de 2010
Hora: 22h
Procedència: Ourense (Galícia)
Menú: pop, rap, variat de fritura
Coberts: Teclat, samplers, micro
Preu: 0 euros

Lloc: Ses Llunes d'Es Baluard de Palma (exterior del museu)
(concert nº2 del programa Fascicles Musicals)

Emilio José ho dóna tot en directe. Al Primavera Sound es va despullar.http://www.myspace.com/singstaralone

Collage de Marcos Jávega
CONCEPTE MUSICAL: Emilio José és possiblement l'aparició més divertida, iconoclasta i moderna de la música pop espenyola en el que duim de segle XXI. Com que no apareix als grans mitjans, només els melòmans se n'han assabentat. I és que ho té tot per a ser considerat un outsider. No canta en castellà, sinó en gallec. No compon cançons sota el format corsé de cançó a l'ús, sinó que practica el zapping d'estils i ritmes. No solament toca instruments clàssics, sinó que és un mestre del sampler i el reciclatge pop. La proposta d'Emilio José és la d'un fan de Brian Wilson i del hip hop enganxat a la música i a Internet. Sobre el seu collage musical, la crítica musical segueix fent-se preguntes: gangsta orensà? tropicalisme de jugueta? pop fragmentat?

ACTUACIÓ EN ES BALUARD: L'actuació d'Emilio José en Es Baluard suposa el seu debut a les Illes Balears, després dels seus recents espectacles als festivals Primavera Sound 2010 i Sónar 2010 de Barcelona. En format solo, acompanyat de piano i samplers, presentarà les cançons del seu primer disc Chorando Apréndese [Foehn, 2009, millor disc de l'any segons blogs musicals especialitzats com "Música en la mochila" i "La Nadadora".] Coneixent Emilio José, al·lèrgic a la repetició, reinterpretarà i acoblarà aquestes cançons com li vingui de gust. I oferirà també altres noves. Som davant un artista de creació incontinent que, a més del seu àlbum oficial, regala discos alternatius per internet. Emilio José en directe mostra la seva obra de collage en format minimalista, tocant el piano, cantant i interpel·lant al públic.

Collage de Marcos Jávega

Barbuda #1 Fred i Son + el Gran Amant + Rayuela dj's

Cartell de Gerard Armengol